Contact

2-Rescue BV

Le Havre 114
5627 SW  Eindhoven

T 0499 - 377 661
F 0499 - 377 116
info@2-rescue.com
KvK nr.: 32.07.74.45

Contactformulier

Facebook
 

Multi disciplinaire oefeningen

Samenwerking en communicatie, twee kernwoorden bij multidisciplinaire oefeningen.

Door onze brede groep acteurs , welke kennis hebben van de diverse hulpverleningsprotocollen, wordt 2-rescue vaak gezien als de schakel tussen de verschillende disciplines. Bij ( grootschalige ) multidisciplinaire oefeningen zijn naast de actuele ramp de slachtoffers de link tussen de hulpverleners.

 

Vaak hebben de samenwerkende hulpverleners naast het gemeenschappelijk oefendoel als samenwerken ook hun eigen monodisciplinaire oefendoelen. Door gebruik te maken van 2-Rescue kunt u deze Multi en mono doelen makkelijk combineren en wordt u veel kostbare tijd uit handen genomen.

Betrek ons vroegtijdig bij uw voorbereidingen, dat bespaart u uiteindelijk veel kopzorgen.

De slachtoffers worden op deze doelen geselecteerd en op de juiste plek binnen de ramp weggezet.

2-Rescue zorgt er niet alleen voor dat de diverse oefendoelen op elkaar afgestemd worden, ook de verschillende personages die betrokken zijn bij de ramp hebben allen hun eigen verhaal. Of er nu familie staat te wachten in de aankomsthal van een vliegveld en er een vliegtuigramp ontstaat of familieleden horen van een treinramp en komen naar de plaats des onheils om op zoek te gaan naar hun dierbaren. De verhaallijnen kloppen en in die verhaallijnen worden dan ook de multi en mono oefendoelen meegenomen.

Volwassenen of kinderen, met een beperking of handicap, autochtoon of allochtoon, allen hebben naast de stress van de ramp ook een eigen karakter en zullen de hulpverleners deze ook, passend bij de oefendoelen tonen.

Na afloop vullen de acteurs een evaluatieformulier in waarin ze feedback geven vanuit hun rol als slachtoffer en vanuit hun rol als acteur. Deze formulieren worden verwerkt in een uitgebreid evaluatieverslag.

Acteurs en / of figuranten, 1 of 300. Alles is mogelijk.

neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.