Contact

2-Rescue BV

Le Havre 114
5627 SW  Eindhoven

T 0499 - 377 661
F 0499 - 377 116
info@2-rescue.com
KvK nr.: 32.07.74.45

Contactformulier

Facebook
 

Oefenobjectenmakelaardij


Wilt u de vormgeving van de oefening (deels) overdragen?

Wilt u de oefenmaterialen wil leren gebruiken?

Wilt u advies wil inwinnen over de aanschaf van oefenmaterialen?   

 

Oefenobjectenmakelaardij:  Een nieuwe dienst van 2-Rescue.

Ervaring heeft geleerd dat het zoeken naar en het oefenklaar maken van een geschikt oefenobject voor veel oefenleiders en opleiders een tijdrovende en daarmee een kostbare zaak is.

Naast het overdekte oefendorp van 2-Rescue dat sinds kort is uitgebreid met een oefensnelweg en al volledig is ingericht om een groot scala aan scenario's te draaien, hebben we in de afgelopen jaren een behoorlijke database gevuld met mogelijke oefenobjecten welke uitermate geschikt zijn bij de diverse oefendoelen.

Hoe werkt het?

Onze oefenobejectenmakelaardij is een maatwerkdienst.  In overleg met u bekijken we wat u nodig heeft. Zo kan het zijn dat we, nadat de oefendoelen helder zijn, binnen onze database opzoek naar een geschikte locatie binnen uw regio waarvan u, op de door u aangeven dagen, gebruik kunt maken.  Of u vraagt om een passend object met als aanvulling dat wij ervoor zorgen dat het object op de oefendagen gebruiksklaar is. Het object en de enscenering aangepast op uw oefendoelen met of zonder tegenspel van onze Acteurs Fysieke Veiligheid.