Contact

2-Rescue BV

Le Havre 114
5627 SW  Eindhoven

T 0499 - 377 661
F 0499 - 377 116
info@2-rescue.com
KvK nr.: 32.07.74.45

Contactformulier

Facebook
 

Welkom bij 2-Rescue


2-Rescue is uw partner in het opleiden van (professionele) hulpverleners en het realistisch ensceneren van uw oefeningen. 

Wij gaan uit van het principe ervarings-leren en zijn gespecialiseerd  in het creĆ«ren van een veilige realistische leeromgeving waarbij we de oefendoelen van de diverse hulpverleners als leidraad nemen. 

2-Rescue biedt u oefeningen, trainingen en simulaties opgebouwd vanuit de door u aangeleverde oefendoelen en vorm gegeven in een herkenbare omgeving, ergens bij u op een speciaal geselecteerde lokatie of in ons nieuwe oefencentrum in Best voor zowel het bedrijfsleven alswel overheidsinstellingen.

Het is onze kracht om bij elke oefening uit te gaan van de aangeleverde oefendoelen en met oog voor details en veiligheid een herkenbare situatie voor de deelnemers neer te zetten waardoor men terug valt op het natuurlijk reageren. Ideaal om te toetsen of de aangeleerde vaardigheden ook werkelijk toepasbaar zijn bij een stressvol incident.                                                                                                                                     Om dit te kunnen bereiken werken wij met speciale ensceneringsmaterialen en Acteurs Fysieke Veiligheid. Daarnaast sluiten we vroegtijdig aan bij de voorbereidingen van de oefening zodat we samen met de opdrachtgever de diverse mogelijkheden kunnen bekijken die nodig zijn om de geplande oefendoelen ook daadwerkelijk te kunnen trainen.

2-Rescue ondersteund u niet alleen bij kleinschalige mono-disciplinaire oefeningen waarbij de aandacht uit gaat naar het aanleren of verdiepen van kennis en vaardigheden maar ook bij grootschalige multi-disciplinaire oefening waarbij de leerdoelen onderlinge samenwerking en communicatie zijn. Daarnaast verzorgt 2-Rescue diverse opleidingen zoals BHV-EHBO-VCA-omgaan met agressie voor het bedrijfsleven.

kijk regelmatig op onze nieuws pagina en blijf op de hoogte van onze geweldige inzetten!